Små børn leger ikke

Ifølge denne artikel – så er ordet ”legetøj” lidt misvissende, da de helt små ikke leger, men prøver at finde ud af hvilken verden de er kommet til, og hvordan deres krop fungere og hænger sammen.

Fx når dit barn smider noget ud fra barnevognen bevidst, så er det ikke for at irritere dig – men for at finde ud af hvad der sker, i dette tilfælde for at lærer mere omkring tyngdekraften.

Børn er utrolig nysgerrige, og hvis ikke de ved hvad en genstand skal bruges til – så vil de blive ved med at ”lege” med den indtil de finder ud af dens funktion. Det er også derfor du ofte oplever at børn ikke gider lege med et stykke legetøj mere, da de har fundet ud af dens funktion – og derved ikke finder dette stykke legetøj ligeså interessant mere.

Nogen gange kan legetøjet måske også være for avanceret ift. barnets alder/udvikling – og derfor giver de måske op i en periode, for så at vende tilbage til legetøjet. Der kan værre stor forskel på hvor hurtige børn er til at afkode funktionerne i legetøjet, ifølge legetøjsforsker Jørn Steenhold.

Spar penge på at købe dit legetøj online

Internettet er blevet et utroligt populært sted at handle anno 2014, og legetøj er også noget af det som sælger bedst online.

Ligesom så mange andre produkter så kan legetøjet købes til væsentlig lavere priser online – da der er sparet på omkostninger til husleje, personale, service, mm.

Flere af de helt store legetøjskæder er endda gået online med salg ligeså, men mange nye er også kommet til – som har nogle rigtige flotte udvalg. En af dem hedder Legen.dk – og her finder du alt fra det kendte Lego, Playmobil og andre kendte legetøjsprodukter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *