Nedbring dine medarbejderes sygefravær med kanalrens

Enhver arbejdsgiver med respekt for sig selv og ikke mindst sine medarbejdere ved, hvad kanalrens er for en størrelse, for enhver samvittighedsfuld arbejdsgiver ved også, at indeklima er et af de helt store parametre på velfærdsskalalen i forhold til medarbejderes trivsel på arbejdspladsen.

Uanset om man er en lille eller stor virksomhed, har man ofte installeret et ventilationsanlæg. Derfor bør man som udgangspunkt altid investere i jævnlige eftersyn eller deciderede og gennemgribende kanalrens, da det med stor sandsynlighed kan måles på ens medarbejderes syge- og fraværskonto.

Kanalrens er den mest optimale velfærdsinvestering til dine medarbejdere

Alle ventilationssystemer skal med tiden ses efter i sømmene, hvis man da ikke allerede har et abonnement på kvartalsvis kanalrens. Men indendørs ventilationssystemer er vigtige at renholde på månedlig basis, da meget støv og snavs kan forværre indeklimaet og i værste tilfælde forårsage astma eller andre luftvejrsforstyrrelser hos de ansatte.

I endnu værre tilfælde kan dårligt vedligeholdte ventilationssystemer accelerere vira og andre bakterielle sygdomsfænomener, så virksomheden i værste fald kan blive pålagt at lukke ned for en periode. Sådanne situationer opstår dog yderst sjældent her i landet, og en af forklaringer på det er, at vi som oftest er yderst påpasselige med vores hygiejneforhold og afstandsreguleret adfærd.

Som arbejdsgiver er det dog vigtigt, at man har en professionel fagperson til at foretage diverse anbefalede kanalrens, da det kræver års erfaring at mestre. Hos sjællandske HRS leverer de professionel lufttryksspuling og kanalrens til en fornuftig penge og en høj service.

Vælg altid en professionel kanalrens

Når du vælger en professionel virksomhed til kanalrens, er du i gode hænder, og du kan trygt stole på, at de hurtigt og effektivt finder frem til urenheder og bakterier, som skader dine medarbejdere og din virksomheds indeklima. Filtre og andet restaffald fra kanalrens bliver selvfølgelig afhændet efter reglerne og på den mest forsvarlige måde.

Som virksomhedsejer bør du både tænke på bundlinjen og på dine medarbejderes helbred. Derfor bør du også altid vælge professionel assistance til, og gerne HRS, når der skal foretages kanalrens i din virksomhed.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *