Malerfirma i Slagelse leverer varen og sælger huset

For nogen tid siden havde jeg fat i et malerfirma i Slagelse, for jeg havde nemlig en ganske særlig opgave til dem. Jeg havde af uransagelige årsager indvilliget i at hjælpe svigermekanikken med at få malet deres hus inden hussalg, så de kan flytte tættere på os og Hovedstaden. Og da de bor i Vemmelev, forekom det mig mest nærliggende at kigge nordøst over efter et malerfirma i Slagelse.

Maler Christensen er enhver sigermors drøm

Det gik faktisk meget nemt og smertefrit at få Maler Christensen til at komme forbi og kigge på huset, men vi havde nu også et godt job til dem. Huset skulle males både indvendigt og udvendigt før salg, så det var en opgave med nogle pæne kroner i for det pågældende malerfirma i Slagelse.

Nu er jeg en af dem, som godt kan lide håndværkere. Jeg plejer som regel at få fat i nogle folk, som kan deres kram og kender deres fag, og med Maler Christensen havde jeg tilfældigvis ramt plet igen-igen. Men jeg havde nu også forhørt mig lidt omkring i lokalområdet, og de fleste havde peget på Maler Christensen som det mest professionelle malerfirma i Slagelse og omegn. 

Derfor var vi også fortrøstningsfulde, da de mødte op som aftalt og gik i gang med at male huset fra kælder til kvist. Svigermekanikken havde vi inviteret på en uges ferieophold på Amager, mens malerfesten løb af staben i Slagelse. På den måde undgik vi også, at de to ældre mennesker gik rundt og sinkede håndværkerne med gamle anekdoter, for der var kun afsat en uge til maleropgaven – dette havde det pågældende malerfirma i Slagelse selv regnet ud.

Nymalet hus solgt på to uger

Men de gjorde det nu godt – det malerfirma i Slagelse. Efter istandsættelse og nymalede flader var huset som nybygget, og der gik kun to uger fra huset blev sat til salg og til købskontrakten var underskrevet. At det gik så hurtigt, kan svigermekanikken helt bestemt takke det arbejdssomme malerfirma i Slagelse for, for med det kvikke hussalg fik Maler Christensen da virkelig sat en tyk fed streg under, at de immervæk er det bedste malerfirma i Slagelse og omegn.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *