Loppemarked og lukket container fungerer ligesom hånd i handske

Som forholdsvis nybagt mor ved jeg, hvor meget ragelse et enkelt barn kan skrabe sammen allerede i de allerførste måneder efter fødslen. Derfor var et lidt af et lykketræf, da en af deltagerne i mødregruppen foreslog at holde baby-loppemarked over en weekend. Endelig var der en kærkommen lejlighed for at få ryddet lidt ud i babytøj og ting, som ikke længere kunne bruges.

Planlægningen gik straks i gang, men det varede ikke længe før vi blev opmærksomme på, at et loppemarked afholdt over en weekend nødvendigvis krævede opmagasineringsmuligheder. Den gik vi så lidt og grundede over. Heldigvis var en af fædrene hurtig på aftrækkeren, så han foreslog containerfirmaet Tofteng A/S som en mulighed. De udlejede nemlig containere til både erhvervsdrivende og private, og med vores behov in mente, mente han, at en lukket container måske var en mulighed.

Tofteng A/S leverer lukket container lige til døren

Den ide var vi med på, så vi tog straks kontakt til firmaet for at høre, hvilke muligheder der var for at leje en lukket container til vores formål. Det er der ingen ben i, svarede indehaveren af Tofteng A/S, hvornår vil I have den leveret, og hvor længe ønsker I at leje den? Tænk, hvor er det dejligt at opleve et firma med en sådan effektivitet! Så vi tog straks imod deres håndstrikkede tilbud, som var meget favorabelt. De tog nemlig hensyn til, at lejeren var en mødregruppe uden de store summer på kistebunden.

Dagen før vores loppemarked skulle sættes i gang, ankom Tofteng A/S med en flot og rengjort, lukket container, som vi så efterfølgende fyldte til randen med babyting og sager. Så ville vi nemlig være klar på dagen, hvor vi blot skulle hente vores respektive ting til vores boder, som allerede var sat op.

Lukket container gemmer på en guldgrube

Vores loppemarked gik over al forventning. Villavejene var fyldt med mennesker, som købte i pose og sæk. Vi var dog lidt udfordret lørdag aften, da vi så vejrudsigten for natten – den lovede regn. Men heldigvis havde vi en lukket container, som hjalp os igennem, så vi havde tørre ting og sager til kunderne den efterfølgende søndag. Og det blev der lagt mærke til. Vi fik stor cadeau fra de besøgende, som alle var glade for at få tøj og ting med hjem, som ikke var gennemblødte af nattens regn og slud.

Vi selv tjente en pæn lille skilling på den loppefest, og vi priste os især lykkelige for, at vi have lejet en lukket container hos Tofteng A/S, for uden dem var vi ikke lykkedes med et så godt arrangement.

Derfor vil vi klart anbefale dig at henvende dig til Tofteng A/S, hvis du står og har behov for at leje en lukket container.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *