Lej en bar-koncept er perfekt til babyshower

Man skal aldrig takke nej til en hjælpende hånd, hvis man er lidt hårdt spændt for, og det var vi alle, da vi skulle planlægge babyshower for vores søster i sommer. Heldigvis var der nogle kvikke tøser med på holdet, og de foreslog lej en bar, så vi slap for at slæbe en masse drikkevare med til søster i Høng.

Når vi siger drikkevarer, så mener vi selvfølgelig læskende drikke uden procenter, for man drikker jo aldrig alkohol, når man er gravid, og det var der (desværre) flere af deltagere, der var i sommer. Vi havde ad omveje hørt om barmobil.dk og deres lej en bar, men vi var lidt i tvivl, om barmobil.dk nu også tog ud til arrangementer som vores.

Barmobil.dk servicerer alle arrangementer og begivenheder

Til vores store lettelse var et arrangement som babyshower ikke noget nyt for barmobil.dk. De havde faktisk stor erfaren med babyshower, børnefødselsdage og lignende arrangementer. Så det var bestemt ikke noget problem for barmobil.dk at sende lej en bar med veluddannet personale ud til vores babyshower.

Da dagen oprandt, og barmobil.dk ankom, blev vi til vores store, men også glædelige overraskelse, opmærksomme på, at de havde gjort lidt ekstra ud af serveringen den dag. Normalt havde de et fast lej en bar babyshower-koncept, men den dag havde de også taget balloner med og endda en lille ekstra gave til søsters kommende baby.

Det blev vores søster meget rørt over, for det havde hverken hun eller vi set komme. Men hun var selvsagt mindst lige så begejstret over vores opfindsomhed med lej en bar til arrangementet. Det var vi sådan set også selv, sagt i al beskedenhed, så vi skålede løs i læskende drikke uden alkohol den dag, og glædede os især over, at der nu kun var knapt et år til, vi igen kunne nyde en flaske vin med procenter i.

Sluk din tørst i lej en bar

Står du og mangler lidt godt til ganen eller vil du bare gerne give den ekstra gas med klasse, glans og stil, så kontakt barmobil.dk og få fat i deres lej en bar med uddannet barpersonale – vi garanterer dig, at du vil blive lige så tilfreds og fornøjet med deres produkter og services, som vi blev, da vi afholdt søsters babyshower i Høng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *