Forkæl dig selv med en kosmetolog i Stenløse

Når man er blevet mor, så kan man hurtigt få nedprioriteret sig selv, da ens barn får al opmærksomhed og kærlighed. Et er selvfølgelig også helt okay, men hvis du skal være den bedst mulige mor, så skal du også huske at give tid til dig selv.

Jeg begik selv den fejl, at jeg hurtigt fik lagt alt mit fokus på min baby. Et var egentlig også det, jeg havde lyst til, men det var ikke så godt for mig.

Min mand sagde derfor, at jeg burde tage til en kosmetolog Stenløse. Og jeg siger dig, at det var alt, jeg havde brug for! Jeg følte mig så smuk bagefter, da behandlerne havde lagt en fantastisk makeup på mig.

En makeup lige efter min smag

Jeg oplevede, at den dygtige kosmetolog i Stenløse virkelig lyttede til mine ønsker. Personligt er jeg ikke så meget til vild makeup med for eksempel sjove farver. Det følte jeg blev imødekommet af specialisterne, så jeg kunne føle mig godt tilpas bagefter.

Efter behandlingen kunne jeg tage hjem til min lille familie, og min mand syntes, at jeg var super smuk – ikke fordi, at han ikke synes, at jeg er det hver dag. Men det har virkelig strålet ud af mig, at jeg følte mig selvsikker.

Hvad skal det være næste gang?

Nu er selvfølgelig blevet lidt varm på de her skønhedsbehandlinger, så min ide er, at jeg næste gang skal have mig en pedicure Ballerup. Det ville være så lækkert, for jeg kan også nogle gange føle, at mine fødder kunne trænge til en kærlig hånd.

Så bliver helt sikkert mit næste projekt, og jeg glæder mig allerede. For jeg kan tydeligt mærke, at jeg bliver en meget bedre mor for mine børn, når jeg har det godt med mig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *