Ejendomsservice København er noget for alle vil jeg tro

Hej alle sammen herinde på bloggen. Bor du i en andels- eller ejerforening? I dag skal vi tale om Ejendomsservice København. Det valgte vi at gøre i vores forening, og det har vist sig at være en rigtig god løsning. Lær med her på bloggen i dag.

Ejendomsservice København var løsningen for os i vores bygning

Jeg har rigtig søde naboer, og det var altså ikke svært at blive enige om, at vi skulle betale os fra rengøring. Det er ikke det, som vi vil bruge tid på. Vi er en mindre andelsbolig ejerforening i København, nærmere betegnet Amager. Vi har har et hyggeligt fællesskab med grill fester i gården og fælles arrangementer i opholdsrummet i kælderen. Dog er det ikke kun alle de hyggelige ting vi er fælles om. Vi er også fælles om det praktiske. Det betyder at vi sammen skal finde ud af hvordan vi får vasket trappeopgang, fikset lyspærer, slået græs, tømt storskrald osv. Vi er endt ud med den løsning at benytte os af ejendomsservice København. Så istedet for at lave planer for hvem der ordner udendørs arealer og hvem der vasker trapper, og hvornår, så synes vi at den smarteste løsning for os ville være at benytte os af ejendomsservice København. Det er noget vi er nået til enighed omkring på vores beboer møder, hvor vi har udregnet budget til at det kunne lade sig gøre.

Investeringen værd!

Selvfølgelig er sådan noget, noget der skal smides nogle penge efter, det er klart. På den måde kan man sige det ville være en billigere løsning at vi selv ordnede de praktiske ting ved ejendommen. Det der er ved det, er bare at det kræver helt utrolig meget tid der skal sættes af. Og så kræver det enormt meget koordinering. Det kan være virkelig svært at få alle de ting til at hænge sammen, når de fleste i ejendommen har jobs ved siden af. I øvrigt er det heller ikke alle som har interesse i at skulle deltage alt det praktiske, blot fordi de bor i en andels forening.

Jeg håber meget at denne blogpost var rigtig god for jer alle derude 🙂

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *