Babykompagniet tager på ekskursion til kontorhotel i Albertslund

Tilbage i halvfemserne var det blot endnu et smart amerikansk investorpåhit blandt mange at placere et kontorhotel i Albertslund, men i de senere år søger flere og flere firmaer til strategisk godt placeret kontorhoteller for at være på forkant med virksomhedens udvikling.

Tag f.eks. det gamle kontorhotel i Albertslund, som stadig ligger fantastisk godt placeret i forhold til hovedstadsområdet, og så tilmed lige ud til motorvejen. Det er virkelig både nemt og bekvemt for firmaer at tiltrække såvel medarbejdere som forretningsforbindelser til det fashionable og meget eftertragtede kontorhotel i Albertslund.

Kontorhotel i Albertslund er en gave for dine medarbejdere

I Babykompagniet interesserer vi os meget for forældres ve og vel, og det er helt bestemt relevant at undersøge arbejdspladsers faciliteter og rummelighed i forhold til nybagte forældre. Derfor tog vi forleden på ekskursion til det føromtalte kontorhotel i Albertslund for at tale med virksomheden bag, Adeoos.dk.

Et kontorhotel i Albertslund er meget mere end blot rå lokaler. Det centralt beliggende kontorhotel i Albertslund er udstyret med alle nutidens moderne faciliteter, lige fra ergonomiske kontormøbler over indbydende kantine- og loungeområder til fitnesslokaler og træningsudstyr. Der er tænkt på det hele – også indbydende mødelokaler til forretningsforbindelser.

Alle facetter af en moderne arbejdsdag er tænkt ind i dette spændende kontorkoncept, og netop denne metodik vidner om, at firmaet bag, Adeoos.dk, virkelig har forstand på det, de laver. I vores optik er der i det hele taget tænkt hele vejen rundt medarbejderne ve og vel dagen igennem, og det er sådanne detaljer, som ligger os på sinde, når vi undersøger vores læseres arbejdsforhold og betingelser.

Alle virksomheder er velkommen i kontorhotel i Albertslund

Har du også fået lyst til at leje dig ind i dette spændende kontorhotel i Albertslund? Så tag chancen nu – der er stadig ledige kontorlokaler til leje, og netop nu kan man få rabat på lejen, hvis man indgår en lejekontrakt på tre måneder plus. Det er et slagtilbud, som du som virksomhedsejer absolut bør overveje, hvis du går og leger med tanken om at flytte til større eller mindre lokaler.

VI vil i hvert fald gerne give vores besyv med og anbefale dig Adeoos.dk og ikke mindst deres lækre kontorhotel i Albertslund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *