Bæredygtige voksensko i børne størrelser.

Petit Nord er et bæredygtigt brand, som laver børnesko. De gør hvad de kan, for at holde deres smukke børnesko, så bæredygtige som muligt.

Når man kigger på deres hjemmeside, kan man se at de udover bæredygtighed, går meget op i stil, udtryk og kvalitet.  De laver simpelthen voksensko til børn. I en tid med Instagram, Facebook og YouTube, altså generelt en tid med stor fokus på sociale medier, så passer deres fine små sko perfekt ind.

Petit Nord har alt hvad man kunne ønske sig, når det kommer til fodtøj til de små pus. Sandaler, sneakers, hjemmesko, støvler, vinterstøvler, begyndersko, ballerinaer, T-bar og sko.

Deres fodtøj er håndlavet i Portugal, hos små familiedrevne værksteder, hvilket selvfølgelig gør at prisen er lidt højere end billige masseproducerede fodtøj. Petit Nord gør hvad de kan for at minimerer mængden af skadelige giftstoffer og udvikler deres sko af bæredygtige materialer, hvilken inkluderer genbrug og opbrug af materialer.   

Petit Nord støtter også barnløse med fertiliteten. Via 100% donation fra salg af accessoires, under deres hashtag #MoreBabiesPlease.

Det eneste negative jeg kan nævne omkring Petit Nord er, at deres sko er til børn, som hurtigt vokser ud af dem igen. Man kan håbe på at de har en bamse eller en dukke, som kan få dem efterfølgende, så de kan se flotte ud et andet sted efter brug. Så kunne de selvfølgelig også genbruges af nogle venners børn, Røde Kors eller gemmes til hvis man får en ”lille en” mere, så de kommer ind i et yderligere bæredygtigt flow.

Så hvis du er i tvivl om hvor dine børns fodtøj skal komme fra, så behøver du ikke længere være i tvivl. hos Petit Nord gør de hvad man bør, når det kommer til produktion af deres produkter. Du kan læse mere og se deres børne fodtøj ved at følge dette link.